Domov / Článok / Pripravili sme kalendár…

Pripravili sme kalendár Svetielka nádeje na rok 2025

kalendar svetielka nadeje 2025

Vždy sa potešíme, keď môžeme vytvoriť niečo nové, čo urobí radosť všetkým vám, našim podporovateľom, a zároveň pomôže detským pacientom a ich rodinám v našej starostlivosti. Tento rok sme sa preto rozhodli pripraviť náš prvý stolový kalendár: kalendár Svetielka nádeje na rok 2025.

 

Nad témou kalendára sme dlho premýšľali a napokon sme sa rozhodli zamerať sa na tých, pre ktorých robíme všetko – na deti. Práve im sa snažíme pomáhať, ony sú naši obľúbení umelci a veríme, že tento kalendár ukáže bohatosť ich vnútorného sveta a umeleckých schopností v celej ich kráse.

Kalendár zdobí 53 kresieb od detí rôzneho veku a z rôznych miest, ktoré sa zapojili do našej online výtvarnej výzvy. Dali sme im voľnú ruku pri voľbe techniky aj témy, jedinou podmienkou bolo, aby nám poslali taký výtvor, ktorý im robí najväčšiu radosť. A potom sme sa už len tešili z obrázkov, ktoré nám ich rodičia (i detí samotné) poslali. V kalendári tak nájdete tvorbu detí, ktoré prekonali onkologické ochorenie, tých, ktoré s chorobou ešte stále bojujú, no aj obrázky od detí, ktorých súrodenci boli na onkologickom oddelení či ktoré svojich rovesníkov podporili darovaním vlasov.

Čo je však dôležité, náš kalendár je charitatívny a výťažok z jeho predaja použijeme na prevádzkovanie našich projektov pomoci. Jeho kúpou teda podporíte fungovanie nášho psychosociálneho tímu, prepravnej služby, detského mobilného hospicu a ďalších spôsobov, ktorými pomáhame detským onkologickým pacientom, deťom s nevyliečiteľným ochorením a ich rodinám.

Kalendár si môžete kúpiť cez náš e-shop priamo tu na webe.

Ďakujeme, že nám pomáhate pomáhať.

 

Zdieľajte tento článok

Novinky do Vašej
emailovej schránky

Sledujte nás na sociálnych sieťach