Zmrzlina Pepka námorníka

Suroviny

  • 1 balenie smotany (cca 250 ml, my sme použili 1/2 smotany na varenie a 1/2 šľahačkovej smotany)
  • 3 – 4 lyžice medu
  • 1 väčší banán
  • 2 lyžice odtučneného sušeného mlieka (my sme použili neochutený srvátkový proteínový prášok – to aj odporúčame)
  • 2 hrste ľahko stlačeného špenátu
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
  • 3 poháre kociek ľadu

Postup

Všetky suroviny dajte v uvedenom poradí do výkonného mixéra, ktorý je vhodný aj na mixovanie ľadu. Ak je zmrzlina po mixovaní riedka, vložte ju ešte na 2 hodiny do mrazničky.

Množstvo by malo vyjsť na približne 8 porcií. 

Zdieľajte tento článok

Novinky do Vašej
emailovej schránky

Sledujte nás na sociálnych sieťach
Kontaktujte nás,
zanechajte odkaz alebo spätnú väzbu na naše služby. Opýtajte sa na to, čo vás zaujíma, podeľte sa s nami o vaše skúsenosti.
Kontaktujte nás,
zanechajte odkaz alebo spätnú väzbu na naše služby. Opýtajte sa na to, čo vás zaujíma, podeľte sa s nami o vaše skúsenosti.
Ochrana osobných údajov Nastavenia cookies